Robbie Williams: съвременните поп звезди нямат индивидуалност

Според певеца на музикантите днес им липсва харизмата на звездите от миналото

10 юни 2020
social
Снимка от facebook

Според Robbie Williams на съвременните поп звезди им липсва индивидуалност.

46-годишният певец изрази мнението си, че новата вълна музиканти насочват цялата си енергия към записите, но нямат харизмата на звездите от миналото.

В интервю пред вестник “Daily Star” Robbie казва: ''Мисля че всички в моята професия работят над гласа си, уменията си за писане на песни и над имиджа си. Но на никого не му пука за индивидуалността”. И продължава “Ако разгледате класациите ще видите, че там има няколко човека, които се отличават, но не са много''. 

Самият Robbie прекарва години от кариерата си в търсене на собствената си идентичност, особено в периода, когато беше част от момчешка група.

Robbie Williams се събира с Take That

Williams, който се сдоби със световна слава като член на Take That, вече е готов да приеме новия си статус на “семеен изпълнител”: ''Минах през период, в който не исках да имам нищо общо с неща от мейнстрийма, които харесвах. Мислех си, че са детински. Исках да бъда като Oasis и Radiohead. След това имах късмета да се освободя от тези ограничения и да се запитам “Кой съм аз? Какво харесвам? Какъв искам да бъда?”. И всъщност аз съм като Morecambe и Wise, The Two Ronnies, Bruce Forsyth, Terry Wogan - от този тип британски професионални артисти, които са забавлявали много хора като мен, и сега се надявам аз да направя същото за други хора”.

Robbie също така призна, че въпреки годините, успехите и натрупаното състояние продължава да обича работата си. Освен това, парите никога не са достатъчно: ''Хората казват “Имаш всички пари на света”. Всъщност ги нямам. Финансово съм доста добре, но в същото време мога да похарча всички резерви за шест месеца. Имаме определен стил на живот, който поглъща много средства, но на мен ми харесва да работя, за да го поддържам”.

Новини