Rod Stewart ремонтира пътища

Певецът не иска да си потроши колата

16 март 2022
social
Снимка от instagram

През уикенда в социалните мрежи Rod Stewart сподели видео, в което лично се заема с дупките по пътя към дома му в Есекс.

77-годишният певец публикува две клипчета в Instagram, които показват как той, облечен с жилетка на строителен работник и спортен екип, и още няколко работици ремонтират пътната настилка. "Изкарвам си прехраната, запълването на дупки е добро за душата! ? ?".

В първото видео изпълнителят се труди с лопата в ръце и казва "Поправям пътя, където живея, защото никой друг не си мръдва пръста да го свърши". В следващото клипче той показва няколко дупки и обяснява защо е взел нещатав свои ръце: "Преди ден тук имаше линейка със спукана гума. Моето Ferrari изобщо не може да мине оттук, затова с момчетата решихме да дойдем и да свършим работата сами".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Много потребители на социалните мрежи подкрепиха инициативата на Stewart, като един от тях написа в Twitter "да... това наистина е сър Rod Stewart... колко рокзвезди и знаменитости ще дойдат да ремонтират пътя, защото общинските власти не могат?... браво, сър".

Новини