Ronan Keating се похвали с победа

Певецът беше една от жертвите на подслушване на телефони във Великобритания

28 юли 2021
social
Снимка от facebook

Ronan Keating получи солидно обезщетение и публично извинение от медийна група, която беше обвинена, че преди 15 години е хакнала телефона му.

Певецът от Boyzone заяви пред съда в Лондон, че статии, публикувани между 1996 и 2011 г. съдържат лична информация, включително съобщения от гласова поща. Адвокатът на Keating изтъкна, че публикуването на тези данни е създало напрежение в семейния и приятелския кръг на звездата.

Медийната компания се съгласи да плати разноските по делото и никога повече да не се опитва да се сдобие с лична информация с незаконни средства.

В изявление по случай победата Keating изрази задоволството си от факта, че от групата най-после са поели отговорност. Певецът заяви, че в продължение на години е имал съмнения за начина, по който журналистите са се сдобили с личната му информация и сега е щастлив, че този епизод е приключил и може да го забрави.

Keating е един от многото публични личности, които получиха обезщетения от медийната група, след закриването на нейния таблоид “News of the World” през 2011 г. заради мегаскандала с подслушване на телефони, разтърсил Великобритания.

 

Новини