Rosie O'Donnell: Madonna се възстановява у дома и е много силна

05 юли 2023
Madonna
Снимка от Facebook

Rosie O'Donnell съобщи актуална информация за състоянието на Madonna, която наскоро прекара няколко дни в болница с тежка бактериална инфекция. 

Комедийната актриса сподели в Instagram стара снимка, на която са двете с поп кралицата. Кадърът е от филма с тяхно участие "Тяхната собствена лига" от 1992 г. В коментарите към поста феновете задаваха въпроси за това как се чувства Madonna и O'Donnell отговори с думите, че тя се възстановява у дома и като цяло е много силна. 

Преди дни Rosie отново сподели стар кадър, на който са заедно с Madonna, и написа "тя се чувства добре" с хаштагове "madonna" и "love". 

За здравословните проблеми на певицата се разбра преди седмица от съобщение на нейния мениджър Guy Oseary. Стана ясно, че звездата е била приета по спешност в болница на 24-ти юни и е прекарала няколко дни в интензивно отделение. По тази причина световното турне на Madonna, "Celebration", което трябваше да стартира на 15-ти юли, беше отложено. Все още актуализиран график не е оповестен. 

Под публикацията си Rosie реагира със сърчице на коментар на фен, който е написал, че не му пука за турнето, стига Мadonna да е добре. 

Певицата и актрисата са приятелки откакто се срещнаха на снимачната площадка на "Тяхната собствена лига". Във филма участват също Geena Davis, Tom Hanks и Lori Petty. 

Новини