Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ryan Reynolds и Emily Blunt са най-добре платените звезди в Холивуд
Ryan Reynolds и Emily Blunt са най-добре платените звезди в Холивуд
Ryan Reynolds и Emily Blunt са най-добре платените звезди в Холивуд Сряда, 08.05.2019 г., 10:14 ч. Американското списание "Variety" публикува актуални данни за възнагражденията на актьорите и актрисите за техните най-нови проекти

Ryan Reynolds и Emily Blunt са най-добре платените звезди в Холивуд в момента. Американското списание "Variety" публикува актуални данни за възнагражденията на актьорите и актрисите за техните най-нови проекти.

Според тях Reynolds е получил 27 милиона долара за участието си в предстоящия филм на Michael Bay "6 Underground", продукция на Netflix.

Blunt е най-високо платената актриса, като за участието си в продължението на хитовата лента "Нито звук" ще получи хонорар от близо 13 милиона долара.

В списъка след Reynolds е Dwayne Johnson с 20 милиона долара за очаквания зрелищен екшън "Хобс и Шоу". Robert Downey Jr. е трети с хонорар също 20 милиона за "Пътешествието на д-р Дулитъл", следва Will Smith със 17 милиона за ролята му в "Лоши момчета завинаги", а Jason Statham ("Хобс и Шоу") и Tom Cruise ("Топ Гън: Маверик") си поделят петото място с възнаграждения от около 13 милиона долара.

Сред другите най-добре платени актриси са Gal Gadot с 10 милиона долара за "Жената чудо 1984", Margot Robbie с 9 до 10 милиона за "Birds of Prey" и Kristen Stewart със 7 милиона долара за участието й в "Ангелите на Чарли".

Brad Pitt и Leonardo DiCaprio изненадващо не са в първите редици на класацията при мъжете в професията. Двамата получиха чек от по 10 милиона долара всеки за участието им във филма на Quentin Tarantino "Имало едно време в Холивуд". "Variety" отбелязва обаче, че звездите са се съгласили на доста по-малко от обичайното си възнаграждение заради огромното си желание да участват в продукцията.

Коментари