С "Ново сърце" Любо Киров представя нов албум

14 юни 2024
Любо Киров
Снимка от Вирджиния Рекърдс

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна. През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена „Знам“, и последвалите я албуми „Както преди“ и „Целуни ме“ го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. На стартовата линия, за да продължи уникалната биография на успеха, е нов албум на Любо със заглавие „Ново сърце“, чиято премиера е днес. 

„С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние сме никой. Албумът „Ново сърце“ е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България,„всичко да стане цяло“, споделя Любо.

С появата на албума своя премиера има и едноименият сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

„Ново сърце“ излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и да кара хората да се усмихват. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист. 

Любо Киров ще представи новия албум на живо за първи път днес в столичен клуб, като шоуто ще постави началото и на голямото национално турне на музиканта "Ново турне 2024". Концертите му в София и Варна вече са разпродадени, но още имате шанс да намерите билети за Плевен, Стара Загора, Бургас и Пловдив през юли и август, както и за Велико Търново и отново за София през октомври и ноември. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини