Sam Asghari с официално изявление във връзка с развода с Britney Spears

18 август 2023
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Моделът и фитнес инструктор Sam Asghari направи официално изявление, след като вчера стана ясно, че е подал документи в съда, с които иска развод от Britney Spears. Връзката им продължи 6 години, а бракът им - 14 месеца. 

Певицата все още не е коментирала труса в личния си живот, но Asghari информацията с послание в Instagram Stories: 

“След 6 години на любов и отдаденост един на друг, със съпругата ми решихме да прекратим нашето съвместно пътуване. Ще запазим обичта и уважението си един към друг, а аз винаги ще ѝ желая само най-доброто. Гадости се случват. Да моля за лично пространство ми се струва глупаво, така че само ще помоля всички, включително медиите, да бъдат добри и внимателни с думите си". 

Sam Asghari

Според информация на NBC News, в молбата за развод Asghari иска съпружеска издръжка, както и Spears да плати разходите му за адвокат. В документите се казва също, че жалбоподателят все още не е определил в пълнота и с точност активите на всяка от страните, както и отговорностите им. Затова си запазва правото на промени и допълнения. 

Вчера в таблоидите се появиха твърдения, че Asghari се опитва да оспори предбрачния договор, който е подписал. Според публикациите той е заплашил да разкрие "изключително срамни" клипове и информация за Spears, ако условията не бъдат предоговорени.

Представител на Asghari обаче е отрекъл категорично тези слухове в изявление пред The Hollywood Reporter. По думите на Brandon Cohen това не е вярно, той не е имал и никога няма да има лоши намерения спрямо нея. Той добави, че Sam винаги е подкрепял Britney и ще продължи да го прави.

Новини