"Само" за феновете в Атина: Coldplay изпълниха нова песен

12 юни 2024
Coldplay
Снимка от БГНЕС

Миналата неделя покрай изборите за Европейския парламент в Гърция се състоя и концерт на Coldplay от продължаващото им турне "Music Of The Spheres". По време на шоуто на групата в Атина пред публиката беше изпълнена нова песен озаглавена "All My Love".

На сцената на Олимпийския стадион Chris Martin и компания изпълниха 23 песни от дискографията си, а концертът завърши с изненадващо за гръцките фенове изпълнение на неиздавано досега парче, което ще излезе по-късно тази година. То беше представено от фронтмена, който го изсвири на пиано.  

“Имаме нова песен, която не би трябвало да чувате преди септември, но ще я изпълня специално за вас веднъж", каза Martin на публиката. "Ще бъде хубаво ако не качвате това в интернет. Знам, че е трудна молба. Но искаме това да бъде нещо като репетиция, само пред вас. Казва се "All My Love". Това изпитваме ние към всички вас”.

На концерта на Coldplay в Атина са присъствали и редица звезди. Актьорът Luke Evans публикува клипче от шоуто в социалните мрежи, на което освен него се виждат още Joe Jonas, Kylie Minogue и колегата му Liam Hemsworth.

Преди дни британската група сподели и кратък тийзър на нов сингъл, предполагаемо озаглавен "First Time". И двете нови парчета вероятно са част от следващия албум на Coldplay. През януари 2023 г. музикантите съобщиха, че почти са приключили работа по нова колекция със заглавие "Moon Music", която ще бъде нещо като втора част на "Music Of The Spheres", но уточниха, че записът няма да излезе скоро. 

През 2021 г. в интервю от бандата намекнаха, че планират да спрат да издават албуми през 2025 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини