Selena Gomez представя документален филм

С лентата ще бъде открит фестивала на Американския филмов институт

16 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Документален филм за Selena Gomez ще открие 36-ото издание на фестивала на Американския филмов институт на 2-и ноември. Новината идва около седмица след като певицата и актриса разкри за предстоящия проект в социалните мрежи. 

Режисьор на “Selena Gomez: My Mind and Me” е Alek Keshishian, който работи и по известния документален филм “Madonna: Истина или предизвикателство”. Той също така е брат на мениджъра на Gomez, Aleen Keshishian. 

Според описанието, филмът за Selena ще проследи “нейния път от висините на невъобразимата слава през трудностите на много лични кризи и обратно”. 

“Нямах никакъв интерес към това да направя един традиционен поп документален филм”, казва Keshishian. И добавя: “Исках да покажа нещо по-истинско и Selena искаше същото. Тя притежава една сурова уязвимост, която ме плени… Нямах представа, че това ще се превърне в шестгодишен труд, създаден с любов”.

Фестивалът ще се проведе между 2-и и 6-и ноември в Лос Анджелис и ще бъде закрит с премиерата на филма на Steven Spielberg “Семейство Фейбълман”.

 

Новини