Bruce Springsteen представя и документален филм

Той ще излезе едновременно с новия му албум “Letter to You”

16 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Излезе трейлър на “Bruce Springsteen’s Letter to You”. Видеото обещава филм, който освен поглед “зад кулисите” на записите за предстоящия му албум с E Street Band, ще предложи и донякъде неофициално продължение на “Springsteen on Broadway” с много разсъждения зад кадър от музиканта за музиката и братството. 

“По средата съм на един 45-годишен разговор с тези мъже и жени, които са около мен”, казва Springsteen за E Street Band, които се присъединяват към него в домашното му звукозаписно студио в Ню Джърси за подготовката на новите песни. 

“Започнах да свиря на китара, защото търсех някого, с когото да си общувам. И след всичкото това време продължавам да усещам нуждата да говоря с вас”, обръща се към зрителите певецът. 

“Годините свирене заедно са ни направили много ефективни в студиото. Идеите хвърчат в стаята. Объркването понякога властва. И след това изведнъж, динамит”, продължава Springsteen, докато на екрана се пресичат кадри от звукозаписните сесии на двете песни от албума, които бяха представени до момента, “Letters to You” и “Ghosts”. 

Режисьор на филма е Thom Zimny, човекът, който стои зад повечето подобни продукции на Springsteen през последните години, включително “Springsteen on Broadway” и “Western Stars”. 

“Bruce Springsteen’s Letter to You” ще бъде достъпен в платформата Apple TV Plus от 23-и октомври едновременно с премиерата на албума “Letters to You”. 

Новини