Selena Gomez се забавлява безгрижно в “Single Soon”

25 август 2023
Selena Gomez
Снимка от YouTube screenshot

Selena Gomez се завърна с нова песен "за края на лятото". 

От безгрижното парче “Single Soon” става ясно, че терзанията по момчета за певицата са загуба на време. Вместо да се вълнува за бившия си тя предпочита да облече блестящата си мини рокля, да излезе с приятелки, да танцува цяла нощ и да празнува свободата си. Тонът на песента е зададен още в самото начало с гласово съобщение от малката ѝ сестра: “Обичам те, сестричке. Никога не се тревожи за гаджета - изобщо". 

Миналата седмица, когато съобщи за появата на новата песен, Gomez обясни, че още не е готова с новия си албум, но тъй като феновете ѝ очакват с нетърпение нещо ново от нея, тя ще ги възнагради с една "малка весела песен", която е написала "преди известно време" и която е перфектна за края на лятото.

Gomez не е издавала албум откакто излезе "Rare" през 2020 г., макар на следващата година да пусна мини колекция с песни на испански език под заглавието "Revalación". Selena участва също в няколко сингъла, включително хита на Rema от 2022 г. „Calm Down“, а после пусна и самостоятелната песен „My Mind & Me“ в подкрепа на документален филм със същото име.

Новини