Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Селин Дион има 10 000 чифта обувки
Селин Дион има 10 000 чифта обувки
Селин Дион има 10 000 чифта обувки Сряда, 05.06.2019 г., 15:06 ч. Певицата не смята да се раздели с нито един чифт, защото всеки има определена история

Около 10 000 чифта обувки притежава певицата Селин Дион

Това потвърди самата тя в неотдавнашен епизод на „Carpool Karaoke“. Домакинът Джеймс Кордън попита певицата, дали са верни слуховете, че е обсебена от обувките. Певицата потвърди това и се оказа, че тя има около 10 000 чифта обувки, предаде БГНЕС. Освен това каза, че не възнамерява да се раздели с нито едни от тях!

В момента Селин Дион държи обувките си в огромен склад във Вегас. Преди това те се помещавали в дигитален гардероб, в който обувките били сортирани по цвят и били избирани чрез натискане на серия от бутони: "Натиснете нужния бутон и те се появяват пред вас", разказа тя за впечатляващия гардероб.

Селин каза още, че има специално отношение към обувките си, защото те имат определена история.

„Не бих могла да се разделя с нито един чифт от колекцията си от обувки. Всяка от тях ме доведе до мястото, където съм сега. Моите обувки са част от всяка стъпка, която съм направила. Можете да решите, че съм луда, но наистина не хвърлям нищо. Просто купувам по-големи пространства, за да ги съхранявам“, каза певицата.

Снимка: БГНЕС

Коментари