Shakira и Gerard Piqué потвърдиха раздялата

Слуховете за край на 11-годишната им връзка се появиха през седмицата

04 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Shakira и Gerard Piqué потвърдиха слуховете за раздяла.

"Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме”, се казва в изявление на двойката, публикувано днес. “Молим да уважите правото ни на лично пространство в този момента за доброто на децата ни, които са нашият най-голям приоритет. Благодарим ви за разбирането и уважението”, добавят певицата и футболистът, които имат две момчета - Milan на 9 г. и Sasha на 7 г. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

Двойката потвърди връзката си през март 2011 г. Те се запознаха по време на снимките на клипа към песента на Shakira "Waka Waka (This Time for Africa)", която беше официалната песен на Световното първенство по футбол през 2010 г. 

Съобщението на звездите идва след като преди няколко дни испанското издание “El Periodico” обяви, че 45-годишната музикална звезда и 35 годишният футболист са се разделили и той се е върнал да живее в къщата си в Барселона, а тя е останала в семейната им къща с децата.  

Двамата празнуваха Деня на влюбените през февруари заедно, а Shakira сподели снимка по случая. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Shakira (@shakira)

През годините те посещаваха заедно официални събития, а певицата често го подкрепяше от трибуните по време на футболните му мачове, като водеше и децата им.

 

Новини