Shakira има връзка с Lewis Hamilton?

05 юни 2023
Shakira
Снимка от БГНЕС

Shakira е прекарала още една приятна вечер в компанията на Lewis Hamilton след раздялата с дългогодишния си партньор Gerard Pique. 46-годишната колумбийска певица и 38-годишният британски състезател от Формула 1 са пили коктейли с приятели в неделя вечерта, а преди това Shakira е наблюдавала от трибуните участието му в Гран При на Испания. 

На снимка, споделена в социалните мрежи от певеца Mustafa, Lewis е прегърнал Shakira през кръста, докато позират в приятелска компания. 

За първи път Shakira и Lewis бяха забелязани заедно на яхта в Маями на 10-и май. Папараци заснеха как той ѝ подава ръка, за да ѝ помогне да се качи на борда. Разбира се, двамата не бяха сами, а отново в голяма компания. 

Дни по-рано, на 7-и май Shakira беше на състезанието от Формула 1 в Маями в компанията на актьора Тom Cruise, което също стана причина за слухове за отношенията им. 

Певицата официално е необвързана след раздялата с футболиста от Барселона и по тази причина медиите непрекъснато дебнат за информация дали е започнала връзка с някого. 

Новини