Shakira: Piqué ми изневери, докато баща ми се бореше за живота си

28 юни 2023
Shakira
Снимка от БГНЕС

Личният живот на Shakira навлезе в хаотична фаза през 2022 г. 46-годишната колумбийска поп звезда и дългогодишният ѝ партньор, Gerard Piqué, обявиха в съвместно изявление през юни миналата година, че се разделят. И оттогава нещата загрубяха между тях. 

В ново интервю за сп. People en Español Shakira споделя, че в трудния за нея момент баща ѝ, William Mubarak Chadid, решил да я посети в Барселона, Испания, но бил сериозно ранен при инцидент. 

"Всичко се случваше наведнъж. Домът ми се разпадаше. Научих от медиите, че съм била предадена, докато баща ми беше в интензивното отделение".

Певицата и 36-годишният бивш футболист имат две момчета - Milan на 9 години и Sasha на 7 години. Тя разказа, че проблемите със здравето на баща ѝ са я накарали да се чувства още по-изгубена. 

Shakira си мислела, че "няма да оцелее": 

"Мъжът, когото обичах през по-голямата част от живота си - баща ми - ме оставяше точно когато имах най-голяма нужда от него. Не можех да говоря с него, нито да поискам от най-добрия си приятел съвета, от който толкова се нуждаех". 

За щастие, бащата на звездата е жив и се възстановява. 

"Баща ми е най-добрият пример за устойчивост, а майка ми беше до него ден и нощ", казва за Chadid и Nidia del Carmen Ripoll Torrado. "Те винаги са били олицетворение на мечтата, която така и не се сбъдна за мен. Но се надявам, че ще бъдат модели за подражание на децата ми за любовта, за търпението в отношенията, за абсолютната отдаденост и за желанието за живот".

През септември Shakira говори за раздялата и пред сп. Elle. По думите ѝ тогава връзката, която е смятала за свещена, била превърната в нещо вулгарно и евтино в скандалните заглавия по медиите. Тя нарече този период "най-мрачният час в живота ми".

Предполага се, че Shakira е научила, че Piqué ѝ изневерява с жената, с която той има публична връзка - 24-годишната Clara Chía. 

Певицата направи сензация с песента "BZRP Music Session #53", в която индиректно критикува и дори се подигра с бившия си и новата му приятелка.

Новини