Shakira представи новото си парче

22 септември 2023
шакира
Снимка от Virginia Records / Sony Music

Каквото и да кажем за Shakira ще е малко.  Тя има над 95 милиона продадени албума в целия свят и е носителка на множество отличия, сред които три награди GRAMMY, дванадесет латино GRAMMY, както и статуетки от World Music Awards, American Music Awards и Billboard Music Awards.  

Днес тя ни представя новото си парче с групата, Fuerza Regida (вокалиста Jesús Ortiz Paz "JOP", Samuel Jaimez на рекинто, Khrystian Ramos на китара и José García на туба).  

Fuerza Regida постигна първите си хитове с албума от 2018 г. "En Vivo Puros Corridos". Музикантите не се поддават на културните бариери и продължават да създават градска мексиканска музика, която се харесва от различни аудитории и националности. 

Shakira е най-гледаната жена изпълнител и един от 5-те най-популярни артисти за всички времена в YouTube с над 20 милиарда гледания, както и най-стриймваната латиноамериканска певица в Spotify. 

Последният албум на SHAKIRA "El Dorado" зае първо място в iTunes в 37 държави, спечели наградата за „най-добър поп вокален албум” на латиноамериканските награди GRAMMY 2017 и за „най-добър латино поп албум“ на церемонията през 2018. 

Сингълът ѝ "Monotonía" с участието на Ozuna счупи нялко рекорда, превръщайки се в най-големия дебют на испанско езична за 2022 г., най-големия солов женски дебют в YouTube и най-силния сингъл в кариерата ѝ. При излизането на видеоклипа, той бе №1 в YouTube Trending и класацията  YouTube Music.

 

Новини