Шер: "Коледният ми албум е един от най-добрите ми, дори и да не се продава добре"

27 декември 2023
Cher
Снимка от БГНЕС

Шер издаде първия си коледен албум, озаглавен просто "Коледа". 77-годишната певица не се притеснява от това колко добре ще се продава дискът, защото просто се гордее с него.

"Дори и никой да не го слуша или да не го купи, това все пак е един от най-добрите албуми, които съм правила, и аз ще се гордея с него", каза Шер пред британското списание OK!.

Албумът включва кавъри на класически коледни песни и някои нови песни в бързо темпо. Шер искала албумът да бъде оптимистичен и забавен.

"В албума има само две тъжни песни", каза тя. "Това не е коледният албум на майка ви, разбирате ли? Не исках да пея "Тиха нощ" или всички песни, които са били изпяти по-добре от по-добри певци от мен."

Шер също така е щастлива, че обществото е престанало да гледа на жените като на хора с "краен срок на годност". Тя не смята, че по-възрастните жени са "загубили стойността си".

"Изглежда, че при мъжете това няма такова значение, както при жените", каза тя. "Виждате мъже във филми, които са с начумерено лице и са стари, но никой не се притеснява от това. Сега обаче и жените могат да остаряват и да бъдат актуални и харесвани."

Новини