Sheryl Crow пусна „Alarm Clock“ - първи сингъл от новия ѝ албум

03 ноември 2023
Sheryl Crow
Снимка от БГНЕС

Sheryl Crow ще издаде следващия си албум, "Evolution", на 29 март 2024 г. Колекцията с девет песни е 11-ти студиен опит на певицата и е продуциран от Mike Elizondo. Звездата предлага и първи поглед към проекта с нов оптимистичен сингъл, „Alarm Clock“, който е написан съвместно от Crow с Elizondo и Emily Weisband.

Съобщението беше малко изненадващо, тъй като Crow публично по-рано каза, че няма да издаде друг албум след "Threads" през 2018 г.

„Сега всичко е по-ориентирано към песни за стрийминг и правенето на албум е огромно начинание“, обясни Crow в изявление. „Изпратих няколко демо записа на Mike, но песните просто продължаваха да "изтичат" от мен и беше доста очевидно, че това ще бъде албум“.

Тя добави: 

„Тази музика и тези текстове идват от седене в тишината и писане, извиращо дълбоко от душата. Казах, че никога няма да направя друг запис, мислех, че няма смисъл от това. Но тази музика идва от моята душа. И се надявам, че всеки, който чуе този запис, ще може да го почувства”.

Crow се отби и в шоуто на Jimmy Fallon, за да изпълни сингъла за първи път. С водещия обсъдиха албума, както и въвеждането на певицата в Залата на славата на рокендрола за 2023 г. Церемонията ще се състои по-късно днес. Crow ще пее с Olivia Rodrigo на събитието, което ще се състои в Ню Йорк. 

Новини