Olivia Rodrigo и Sheryl Crow с дует за Залата на славата на рокенрола

02 ноември 2023
Olivia Rodrigo
Снимка от БГНЕС

Olivia Rodrigo и Sheryl Crow отново ще споделят една сцена. Този път певиците от две различни поколения ще обединят таланта си за изпълнение на церемонията на Залата на славата на рокенрола, която ще се проведе на 3-и ноември. 

От Залата не разкриха с кого точно ще пее 20-годишната Rodrigo, но намекнаха, че става дума за "един от нейните герои". По-късно пред в. New York Times президентът на Залата, John Sykes, издаде, че наистина става дума за Crow. 
 

Наскоро двете звезди изпълниха заедно хита на Crow от 1996 г. “If It Makes You Happy” в популярно кафене в Нашвил. 

“Ощипете ме! Пях една от любимите ми песни с най-великата на всички времена @sherylcrow !!!!”, написа Rodrigo в Instagram по повода към снимка на двете в заведението. "Каква чест !!!!”.
 

Взаимното възхищение датира от миналата година, когато Crow връчи на Rodrigo награда на церемонията на Billboard "Жените в музиката".

“Нейните песни имат интуитивна сила, която докосва същността ви. Казвам ти, Olivia: Ще бъдеш тук много дълго време“, заяви Crow в представянето си.

Изпълнителката на „Vampire“ каза по време на речта си:

„Sheryl, аз съм голяма твоя фенка и на твоето писане на песни, и съм много благодарна, че си тук. Това наистина означава много“.

Rodrigo и Crow присъстваха и на церемонията по въвеждане в Залата на славата на рокендрола през 2022 г., макар че и двете бяха там, за да почетат различни артисти: Rodrigo изпълни „You're So Vain“ на Carly Simon, докато Crow уважи Dolly Parton както с встъпителна реч, така и с изпълнение на "9 до 5".

Церемонията по въвеждането в Залата на славата на рокендрола за 2023 г. — която посреща Crow, Kate Bush, Missy Elliott, George Michael, Willie Nelson и Rage Against the Machine — ще се проведе в Бруклин. Церемонията, която ще се предава на живо в Disney+, ще включва също изпълнения на Elton John, H.E.R., Chris Stapleton, Brandi Carlile, Adam Levine, Stevie Nicks, Sia, Miguel, Common и St. Vincent.

Новини