Simon Cowell беше опериран след инцидент

Sofia Vergara и Heidi Klum му пожелаха бързо възстановяване

10 август 2020
social
Снимка от facebook

Simon Cowell е претърпял петчасова операция след инцидент в събота в Малибу, Калифорния. Световноизвестният британски продуцент паднал от електрически велосипед пред дома си, при което получил тежка травма на гръбначния стълб.

Източник на сп. "People" съобщи, че при операцията са му поставени метални пластини и той се възстановява.

Заради пандемията 60-годишният съдия в телевизионно шоу за таланти прекарваше повече време у дома със семейството си - партньорката му Lauren Silverman и 6-годишният им син Eric, както и неговият 14-годишен син Adam от предишна връзка. 

Откривателят на групата One Direction трябваше тази седмица да се появи в първото издание на живо на "Америка търси талант", откакто започна пандемията. 15-ият сезон на шоуто продължава снимките, които бяха спрени заради разпространението на заразата. 

В неделя Sofia Vergara и Heidi Klum, които също са съдии във формата, споделиха снимки от завръщането си на терен. И двете заявиха, че Cowell им липсва и му пожелаха бързо възстановяване. 

Самият Cowell писа в Twitter, за да благодари на всички за добрите пожелания и на лекарите за грижите. Той също така посъветва последователите си да четат внимателно инструкциите за употреба преди да се качат на електрическия велосипед. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Doesnt look like we r working but we are!! @agt Live Rounds ⭐️⭐️⭐️

Публикация, споделена от Sofia Vergara (@sofiavergara) на

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Wishing you a speedy recovery @simoncowell ❤️??

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на

 

Новини