Madonna преживя лек инцидент

20 Февруари 2024
Madonna
Снимка от БГНЕС

Madonna преживя лек инцидент по време на един от концертите си от турнето "Celebration". 

65-годишната кралица на поп музиката изпълнявала хита си от 1986 г. "Open Your Heart" пред публиката в Сиатъл, когато паднала. Като част от хореографията тя седяла върху стол, който трябвало да бъде издърпан от танцьор на високи токчета заедно с нея. Докато той ходи обаче, влачейки стола с певицата, се спъва и пада, а с него се преобръща и стола с певицата.

Видео от случката показва самото падане, както и реакцията на Madonna, която продължава да пее, все едно нищо не се е случило, но в крайна сметка се засмива и след като се изправя с помощта на един от операторите на сцената, продължава с изпълнението. Вижда се и как прегръща провинилия се танцьор.

Разбира се, в дългогодишната кариера на звездата това не е първа подобна ситуация. Така например тя падна по стълби на сцената на наградите БРИТ през 2015 г. докато пееше "Living for Love". Тогава танцьорите трябваше да издърпат наметалото от гърба ѝ, но то се закачи за другите ѝ дрехи и я повлече.

Турнето на Madonna започна през октомври миналата година с малко забавяне. То се наложи след спешната хоспитализация на певицата заради тежка бактериална инфекция, за която по-късно кралицата на поп музиката сподели, че едва не ѝ е отнела живота. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини