Cher и Madonna са "заровили томахавката" много отдавна

23 октомври 2023
Cher
Снимка от БГНЕС

Cher и Madonna са "заровили томахавката" много отдавна и вече няма вражда помежду им. 

Въпросът за отношенията между двете поп икони беше повдигнат в ново интервю за в. Los Angeles Times, когато Cher беше попитана дали знае, че Madonna използва стари клипове от нейни интервюта по време на концертите от турнето си „Celebration“.

Според изданието кадрите, включени в шоуто, показват как 77-годишната певица нарича Madonna „зла“ в минало интервю.

„Струва ми се, че когато постигнеш признанието, което тя е постигнала… трябва да си малко по-великодушен“, казва тя в клипа и определя Кралицата на поп музиката като „разглезена нахалница”. „Казах много по-лоши неща от това“, отговаря Cher и добавя, че всъщност харесва колегата си. 

На въпрос дали смята, че Madonna може да бъде и зла, тя добави: 

„Може да бъде. Отдавна заровихме томахавката, защото я нарекох нещо много по-лошо и тя ми прости".

Cher потвърди, че между нея и кралицата на попа няма вражда и вместо това я похвали за способността ѝ да използва тенденциите преди всеки друг на сцената.

Представител на Cher също добави, че „злобното изявление е направено преди много години“ и оттогава певицата редовно „изразява възхищението си от Madonna като артист и хуманитарист“.

Madonna започна дългоочакваното си турне „Celebration“ по-рано този месец с поредица от концерти в O2 Arena в Лондон. Преди това певицата беше принудена да отложи концертите си в САЩ заради „сериозна бактериална инфекция“ и кратък престой в интензивно отделение.

От сцената на концертите си певицата заяви, че и тя, и лекарите са имали сериозни опасения, че няма да оцелее.

Колкото до Cher, на 20-и октомври тя представи първия си коледен албум, „Christmas“. Албумът включва песни с участието на остувания от специални гости Stevie Wonder, Michael Bublé, Cyndi Lauper, Tyga и Darlene Love.

Новини