Madonna разкри първите си думи след комата

06 март 2024
Madonna
Снимка от facebook.com/madonna

Madonna разкри какви са били първите ѝ думи, след като се събудила от „преживяването на косъм от смъртта“ в болницата миналата година.

Поп звездата се изправи пред животозастрашаващ епизод през юни, когато беше приета в интензивно отделение заради тежка бактериална инфекция. Нейни близки разкриха, че първоначално са се „подготвяли за най-лошото“, когато тя се е разболяла. Оттогава тя се възстанови напълно, но беше принудена да отложи концертите си в САЩ от турнето "Celebration" миналата година и вместо това започна обиколката от Европа.

Откривайки първото от петте си шоута в Лос Анджелис в понеделник (4 март), Madonna си спомни как буквално не можела да ходи от леглото до тоалетната докато била болна.

Тя благодари на „много специален мъж“ в публиката - нейният лекар David Agus. 

„Обаждах му се през ден и го питах защо нямам енергия, кога енергията ми ще се върне, кога ще се почувствам отново себе си, кога мога да се върна отново на сцената. Всичко, което той казваше, беше: „Излез навън на слънце, имаш нужда от витамин D, и бъбреците ти ще продължат да работят“.

Madonna си припомни и събуждането си от кома и първите думи, които е казала:

„Когато се събудих след четири дни принудителна кома, първата дума, която казах, беше „Не“. И аз съм почти сигурна, че Бог ми е казвал: „Искаш ли да дойдеш с нас? Искаш ли да дойдеш с мен? Искаш ли да тръгнеш по този път?“. И аз казах „Не, не“. Не знаех кога ще мога да стана отново и кога отново ще мога да бъда себе си. Беше странно най-после да чувствам, че не контролирам нещата. Това беше моят урок“.

Миналия месец Madonna разкри дата за един последен допълнителен концерт заради огромния интерес от страна на феновете. Тя добави шоу в Маями на 9 април, с което общо концертите от турнето ѝ ще станат 80.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини