Синът на Rihanna е сърдит, че няма да ходи на Оскарите

06 март 2023
Rihanna baby
Снимка от Instagram

Rihanna публикува лични снимки на сина си от рапъра A$AP Rocky и се пошегува с предстоящото си участие на церемонията за връчване на наградите "Оскар".

Певицата, която през февруари разкри, че очаква второто си дете, ще изпълни на сцената на отличията на Академията песента “Lift Me Up” от саундтрака на филма "Черната пантера: Уаканда завинаги". За нея тя получи първата си номинация за "Оскар". 

“Синът ми, след като разбра, че братчето или сестричето му ще отиде на Оскарите, а той - не", написа звездата към снимки на 9-месечното момченце. На първия кадър то се е изправило в кошарата си с недоволна физиономия, вероятно предизвикана и от мисълта, че нероденото все още дете на Rihanna ще бъде и на Оскарите, след като вече направи дебюта си на друго голямо събитие - музикалното шоу на Супербоул. Следва и видео, където бебето седи в скута на майка си, докато тя му пуска на лаптоп клипа на “Lift Me Up”.  

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени на 12-и март. 

Rihanna показа сина си официално с фотосесия за списание през февруари, но все още не е съобщила името му. Детето се роди през май миналата година. 

Новини