Rihanna озвучава Смърфиета и записва музика за нов филм за Смърфовете

28 април 2023
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Rihanna потвърди, че ще озвучава Смърфиета в новия филм за Смърфовете на Paramount.

Певицата изненадващо се появи на презентацията на студиото на изложението CinemaCon в Лас Вегас. Тя също така разкри, че ще напише и ще запише оригинална музика за предстоящата анимация. Освен това Rihanna е сред продуцентите на лентата, която се очаква да излезе в кината за Свети Валентин през 2025 г. 

Заглавието на филма все още не е известно. Няма и информация за актьорския състав и сюжета. Режисьор ще бъде Chris Miller, работил по "Шрек" и "Котаракът в чизми".

Това е поредно филмово участие за Rihanna, която има роли във филма на Donald Glover "Guava Island" (2019) и в "Осморката на Оушън" от 2018 г. Тя беше сред актьорите и в "Бойни кораби", "Това е краят", "У дома" и "Валериан и градът на хилядите планети". 

Въпреки че очаква второто си дете, Rihanna често се появява в публичното пространство и е много активна професионално, като през февруари оглави музикалното шоу в полувремето на Супербоул. Това беше първото ѝ изпълнение на живо от 5 пет години. То се превърна във второто най-гледано в историята след това на Katy Perry през 2015 г. 

След мини-концерта звездата отново трябваше да отговаря на превърналия се в неудобен въпрос кога най-после ще издаде нов албум, нещо, което феновете ѝ очакват от 2016 г. "Искам да бъде тази година", каза тя в интервю. Откакто излезе "Anti", Rihanna беше заета предимно с изграждането на модна и козметична империя и музиката остана на заден план. Първото ѝ самостоятелно изпълнение беше песента "Lift Me Up", записана за саундтрака на филма "Черната пантера: Уаканда завинаги" (2022 г.), която ѝ донесе първа номинация за "Оскар". 

Новини