След Bebe Rexha и Ava Max пострада на концерт

22 юни 2023
Ava Max
Снимка от БГНЕС

Ava Max беше ударена сериозно от зрител по време на концерт във вторник. Това се случи дни, след като певицата Bebe Rexha беше уцелена в лицето от телефон, хвърлен към сцената по време на изпълнение. 

Видео в социалните мрежи показва как докато Ava Max пее и танцува на сцената се качва фен, който успява да я перне през лицето, преди да бъде заловен от охраната. 

Според разкази на свидетели на случката, мъжът се насочил към изпълнителката на "Sweet But Psycho" с разперени ръце, сякаш искал да я прегърне. В този момент обаче охранителите го сграбчили и докато го извеждали, едната му ръка, все още изпъната напред, уцелила певицата в лицето. 

В Twitter по-късно Ava написа: 

"Той ме удари толкова силно, че одраска вътрешността на окото ми. Никога повече няма да дойде на мой концерт. Все пак благодаря на феновете, че бяха толкова невероятни тази вечер в Ел Ей!!". 

Почитатели споделиха, че неприятният инцидент e станал точно в края на концерта и след шоуто Max е носила слънчеви очила по време на планираната специална среща с част от феновете, която за малко не била отменена. 

Ava Max, чието истинско име е Amanda Ava Koci, проби в класациите със сингъла "Sweet But Psycho" през 2018 г. и оттогава се радва на стабилно присъствие сред най-слушаните песни с хитове като "Kings & Queens" и "Salt".

Дебютният ѝ албум "Heaven & Hell" достигна второто място във Великобритания през 2020 г., а неговият наследник "Diamonds & Dancefloors" излезе тази година. 

Новини