Следващата „Мисията невъзможна" на Том Круз се отлага за 2025

24 октомври 2023
Mission Impossible
Снимка от БГНЕС

Следващата „Мисията невъзможна" на Том Круз излиза от календара на бокс офиса през 2024 г. Осмата част от шпионския франчайз изглежда ще отпадне от предишното си заглавие "Смъртно разплащане, част втора", като се очаква новото заглавие да бъде обявено по-късно, съобщи „The Hollywood reporter”. Paramount и Skydance отлагат филма за 23 май 2025 г. от предишната му дата 28 юни 2024 г. Филмът спря продукцията, за да може звездата Круз и актьорският състав да промотират "Dead Reckoning, Part 1". След това в средата на юли се проведе стачка, което означава, че актьорите не могат да се върнат на работа по филма, чийто режисьор е Кристофър Маккуори. Ако стачката не бъде разрешена през следващите няколко седмици, през следващата година вероятно ще избягат още десетки филми.

„Мисията невъзможна 8“ следва "Смъртно разплащане, част 1", който излезе през юли и събра 567,5 млн. долара в световен мащаб.

Във филма Круз е в ролята на агента Итън Хънт, а сред участниците, които се очаква да се завърнат, са Хейли Атуел, Саймън Пег, Винг Реймс и Ванеса Кърби. Франчайзът "Мисията" води началото си от оригиналния филм от 1996 г., базиран на телевизионния сериал от 60-те години на миналия век. Филмът е известен с това, че се снима на места по целия свят и с поне един характерен каскадьорски номер на Круз, който често се превръща в централна тема на маркетинговата му кампания.

Новини