Смешното предложение за брак на Justin Timberlake

Jessica Biel разкри как певецът е поискал ръката ѝ

13 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Jessica Biel разказа за изненадващото и малко смешно предложение за брак, което направил съпругът ѝ Justin Timberlake. През октомври двамата ще празнуват 10 години от сватбата си.

В шоуто на James Corden актрисата си спомни, че Justin поискал ръката ѝ докато карали сноуборд в Монтана. И двамата били облечени в пълна зимна екипировка и затънали почти до кръста в сняг. Точно в онзи момент той внезапно паднал на едно коляно и извадил годежен пръстен, което се получило доста смешно, защото пропаднал в преспите.

Актрисата гостува в шоуто на Corden по повод новия лимитиран сериал с нейно участие “Кенди”, в който роля има и Justin. 

"Кенди" e създаден по реални събития от 1980 г. Jessica се превъплъщава в образа на Кенди Монтгомъри, млада, общителна съпруга и майка от Тексас, която обожава да чете любовни романи. Изглежда, че има всичко, но се оказва, че пасторалният живот ѝ е твърде скучен. Кенди започва афера с мъж от родния си град. Любовната история завършва с убийство - главната героиня убива съпругата на любовника си, като я съсича с брадва. Монтгомъри не се признава за виновна, а съдебните заседатели застават на нейна страна.

Новини