Снимките на Beetlejuice 2 официално започнаха

10 юли 2023
Джена Ортега
Снимка от БГНЕС

Време е за шоу! Снимките на Beetlejuice 2 официално започнаха и имаме първи поглед върху героите на Джена Ортега и Уинона Райдър. Тази седмица двете актриси бяха видени да снимат нещо, което изглеждаше като сватбена сцена. Ортега носеше бели ботуши с розови токчета в тон с бялата й рокля с розови волани, допълнена с воал. Що се отнася до Уинона, тя беше снимана с характерната сватбена прическа на героинята си от оригиналния филм, но тоалетът й беше скрит под голямо палто и черни ботуши.

През май беше потвърдено, че Ортега ще играе дъщерята на героинята на Райдър, Лидия Дийц, като Райдър ще повтори нейната роля. Майкъл Кийтън също трябва да се завърне като антагониста. Според People, Моника Белучи, Вилем Дефо и Джъстин Теру са сред новите членове на актьорския състав. Понастоящем датата на излизане на продължението е определена за 6 септември 2024 г.

Това ще бъде вторият път, когато Ортега работи с Тим Бъртън, откакто сериалът на Netflix Wednesday се превърна в хит. Подробности за сюжета все още не са разкрити, но се очаква да бъде директно продължение на филма от 1988 г., в който участваха Джийна Дейвис, Алек Болдуин, Джефри Джоунс и Катрин О'Хара.

Новини