Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Snoop Dogg получи звезда на Алеята на славата в Холивуд
Snoop Dogg получи звезда на Алеята на славата в Холивуд
Snoop Dogg получи звезда на Алеята на славата в Холивуд Сряда, 21.11.2018 г., 08:00 ч. Рапърът не пропусна да благодари и на себе си за постижението

Рапърът Snoop Dogg се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията по откриването на благодари на всички, които са решили, че е достоен да получа звезда.

snoop dogg

"Невероятно е чувството да видя тук всички тези хора, които са ме направили това, което съм - феновете. Няма как да пропусна и DJ Warren G – човекът, който повярва в Snoop Dogg, преди Snoop Dogg да повярва в себе си. Благодаря и на всички зад кулисите, които ми помогнаха да стана това, което съм. Говоря за майка ми, баща ми, лелите ми, всички, които бяха около мен, докато растях, моите ментори, съпругата ми, която винаги е била до мен. Благодаря на всички рапъри, с които работих през годините. Специални благодарности на Quincy Jones и Dr Dre. Последно, но не и по важност, искам да си кажа "благодаря" на себе си за това, че си повярвах, че свърших толкова трудна работа. Искам да си благодаря, че не съм си почивал, че никога не се отказах. Искам да си благодаря, че винаги съм бил щедър, че съм се опитвал да давам повече, отколкото получавам. Искам да си благодаря, че се опитах да направя повече добрини, отколкото злини. Искам да си благодаря, че бях себе си през цялото време. Благодаря и на Бог, защото аз съм нищо без Него!", каза в речта си Snoop, чието истинско име е Calvin Cordozar Broadus Jr.

На церемонията присъстваха продуцентът Quincy Jones, рапърът и продуцент Dr Dre, изпълнителят и продуцент Pharrell Williams, както и телевизионният водещ Jimmy Kimmel, както й съпругата му Shante Broadus.

snoop dogg

snoop dogg

Snoop Dogg е продал над 35 милиона албума по света. Първият му албум излезе на 23 ноември 1993 г. и беше озаглавен "Doggystyle". Той дебютира на първо място в класацията Billboard 200, като от него са продадени 11 милиона екземпляра.

Коментари