Спонсорирана статия: 4 Модни тенденции за този сезон – Съвети и вдъхновения

23 Февруари 2024
modivo bg
Снимка от modivo

Въпреки че в някои дни прогнозата за времето предвещава високи температури и от прозореца ни се усмихват слънчевите лъчи, зимата все още е тук и времето остава студено. Иска ни се да приветстваме пролетта с по-цветно настроение, но не трябва да забравяме, че тепърва ни очакват най-суровите зимни дни и най-променливият „женски“ месец в годината. Това не трябва да помрачава настроението Ви, а напротив – изненадайте предстоящите ниски температури със стилен тоалет, вдъхновен от последните модни тенденции за този сезон. Зимният гардероб отдавна не включва само черно палто и черни боти и в нашите 4 съвета ще намерите вдъхновение как да внесете стил и настроение и в най-мрачните дни.

 

1. Завръщане на ретро визията със зимно дълго палто

Дълго кожено палто в стил „Матрицата“ или дългокосместо дамско палто в животински принт Ви звучат по-скоро като за сцена от филм с богата бизнес дама? Модната тенденция на „Тихия лукс“ се въплъщава във формата на дълго дамско палто в зимната визия, привличащо всички погледи към себе си. В онлайн магазина на MODIVO на https://modivo.bg/c/damsko-dalgo-palto можете да избирате от множество дизайни, форми и стилове дамско дълго палто, включително актуалната „oversized“ кройка. Очаква Ви и разнообразие от цветове - натурални тонове в модерната бежова гама, класически черен или ярък цвят, или модели с леопардов принт. Независимо дали става въпрос за мъжко или дамско палто – едно е ясно – актуалната тенденция е в ХХЛ формат и максимална дължина.

2. „Кропнати“ зимни пухени якета за мъже и жени

В противовес с тенденцията за „Тих лукс“ и елегантни класики, спортните якета са тотален хит този сезон както в дамската, така и в мъжката мода. Откъдето и да погледнем – спортните модели са по-къси този сезон, а тенденцията се казва „Cropped” яке. Дали ще изберете изключително късо дамско пухено яке, български мъжки зимни якета в ярки цветове или класическо черно – актуалните модни тенденции залагат на изключително спортни модели и ги комбинират в контрастна визия с елегантен панталон или пола. Модните професионалисти носят късите якета с панталони с ниска талия, но ако не сте любители на тенденцията с гол корем през зимата, можете лесно да комбинирате с панталон с висока талия. Едно е сигурно – моделите сякаш са извадени от спортната Ви екипировка за катерене в планината, а ще са най-добрата Ви модна находка за градски стил през този сезон!

modivo

3. Какво е еклектичен стил и какво е неговото място в зимната мода за 2024 г.?

Думата еклектичен означава разнообразен. В света на модата еклектичното облекло е комбинация от различни цветове, текстури и форми, които излизат извън рамките на приетите норми за съчетаване на различните части на облеклото. Еклектичното облекло обикновено включва елементи от различни периоди и стилове. В този стил няма правила и можете буквално да носите каквото искате, както искате. За да изглеждате стилно, се изиска висока доза креативност и опитване на нетрадиционни комбинации до достигане на естетически издържана визия, съответстваща на Вашата фигура, Вашия характер и стил.

Когато става въпрос за внасяне на настроение в зимния тоалет, еклектическият стил, описван от някои като „стила на баба и дядо“, е всичко, което Ви трябва, за да разнообразите зимния си гардероб и да се откроите в мрачните студени дни. Представете си обемна плетена жилетка в комбинация от искрящи цветове като розово и жълто, с апликации от цветя или на точки, която прилича на подарък за Коледа от баба, комбинирана с елегантна ефирна сатенена пола. Ето така изглеждат последните модни тенденции тази зима!

4. Оставете женствеността да прозира под пуловера!

С последната модна тенденция ще направим леко намигване към пролетта, с надежда да дойде по-бързо! Въпреки че трябва да се обличаме добре през студените зимни дни, малко прозрачност определено е позволена за специални случаи! За тези от Вас, които не са фенове на разкриването на плът, особено през зимата, новата тенденция за наслояване в модата може да е Вашият избор за фина елегантност. Комбинирайте прозрачна блуза с актуален плетен елек или заложете на стилна жилетка от прозрачен плат.

Огледайте се в тези тенденции като в огледало! Това, което прави една модна тенденция перфектна точно за Вас е не е само нейната популярност, а това дали отразява Вашия характер.

Новини

Враждата между Taylor Swift и Scooter Braun е тема на документален филм

преди 17 часа Враждата между Taylor Swift и Scooter Braun е тема на документален филм

Amy Winehouse получи посмъртно наградата BRIT Billion

преди 18 часа Amy Winehouse получи посмъртно наградата BRIT Billion

Документалният филм за Cyndi Lauper вече има трейлър и дата за премиера

преди 19 часа Документалният филм за Cyndi Lauper вече има трейлър и дата за премиера

Charli XCX е писала песни за нов албум на Britney Spears

преди 21 часа Charli XCX е писала песни за нов албум на Britney Spears

ИИ заблуди и майката на Katy Perry със снимка от бала Мет Гала

преди 41 часа ИИ заблуди и майката на Katy Perry със снимка от бала Мет Гала

Звездите показаха „Градината на времето“ на бала Мет Гала

преди 42 часа Звездите показаха „Градината на времето“ на бала Мет Гала

Мария Илиева и Графа са сред специалните гости на концерта на D2

преди 45 часа Мария Илиева и Графа са сред специалните гости на концерта на D2

Отбелязваме Гергьовден и Деня на храбростта и празник на Българската армия

преди 3 дни Отбелязваме Гергьовден и Деня на храбростта и празник на Българската армия

Почина актьор от "Титаник" и "Властелинът на пръстените"

преди 3 дни Почина актьор от "Титаник" и "Властелинът на пръстените"

Ed Sheeran е готов с нова музика, но няма да я пусне скоро

преди 4 дни Ed Sheeran е готов с нова музика, но няма да я пусне скоро

Честваме Възкресение Христово

преди 4 дни Честваме Възкресение Христово

Britney Spears показа изкълчен глезен, обвини майка си за скандала в хотел

преди 4 дни Britney Spears показа изкълчен глезен, обвини майка си за скандала в хотел