Спряха животоподдържащите системи на Anne Heche

В петък беше обявено, че актрисата е изпаднала в мозъчна смърт

15 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Животоподдържащите системи на Anne Heche бяха спрени, след като актрисата изпадна в мозъчна смърт в петък. Тялото на звездата, партнирала на екрана на Harrison Ford и Tommy Lee Jones, беше поддържано живо няколко дни, за да може органите ѝ да бъдат дарени на нуждаещи се пациенти, така както тя е пожелала приживе. 

Anne Heche беше в тежко състояние след катастрофата на 5-и август, при която колата ѝ се блъсна с висока скорост в къща и предизвика огромен пожар. Полицията водеше разследване за шофиране след употреба на упойващи вещества, но прекрати случая след смъртта ѝ. В организма ѝ бяха открити наркотици и според информациите, това е бил последният от поредица сблъсъци, които е претърпяла актрисата в рамките на 30 минути.

Жената, чиито дом беше разрушен при катастрофата, била в задния двор по време на инцидента и се втурнала да спасява домашните си любимци от горящата къща и е успяла. Тя била само с леки наранявания. Lynne Mishele изказа съболезнования на семейството на Anne Heche за загубата. 

Фонд в нейна подкрепа беше стартиран малко след случая. Чрез дарения вече са събрани над 170 000 долара.

 

Новини