Спряха реклама с Bruce Springsteen

Малко преди това стана ясно, че музикантът е бил заловен да шофира в нетрезво състояние

11 Февруари 2021
social
Снимка от facebook

Bruce Springsteen е бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние преди близо три месеца в национален парк в Ню Джърси, САЩ. За случая се разбра дни след като по време на Супербоул беше излъчена реклама на Jeep с участието на легендарния музикант. Това накара производителите да изтеглят рекламата от ротация, поне до изясняването на фактите по случая. 

Springsteen е бил задържан на 14-и ноември миналата година в парк с ограничен достъп в родния му щат Ню Джърси, потвърждават от Службата на националните паркове в САЩ. 71-годишният певец e обвинен в шофиране под въздействието на алкохол, безразсъдно шофиране и консумация на алкохол в затворена зона. Посочва се, че музикантът е сътрудничил на правоохранителните органи. Според сайта за знаменитости TMZ Springsteen ще трябва да се яви в съда "през следващите няколко седмици".

Новината за ареста на Bruce Springsteen идва и след изявата му на церемонията по встъпване в длъжност на президента Джо Байдън, на която изпълни “Land of Hope and Dreams”.

Новини