Sting изгражда мост с новия си албум

"The Bridge" от днес е на музикалния пазар и у нас

19 ноември 2021
social
Снимка от Eric Ryan Anderson / Eric Hurtgen / Animato Music / Universal Music Group

Днес носителят на множество награди "Грами" Sting представи своя 15-ти албум "The Bridge". В съдържанието са 14 нови песни, разкриващи необикновеното авторско майсторство на музиканта.

"The Bridge" e вдъхновен от различните етапи през цялостната творческата кариера на Sting. Запис, който е едновременно модерен и оптимистичен, но и дълбоко свързан с жанровите предпочитания на изпълнителя. "Тези песни са между две измерения, между едно състояние на духа и друго, между живота и смъртта, между човешките връзки. Между пандемии, политически и социални кризи. Всички сме по средата между нещо и имаме нужда от "мост", който да ни свърже".

Албумът е създаден в студиото на Sting през последната година на пълна изолация. В креативния процес, макар и дистанционно, участват страхотните музиканти Dominic Miller (кирара), Josh Freese (барабани), Branford Marsalis (саксофон), Manu Katché (барабани), Martin Kierszenbaum (клавиши), Fred Renaudin (синтезатор) и беквокалистите Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry и Laila Biali.

"The Bridge" траклист:

Rushing Water
If It's Love
The Book of Numbers
Loving You
Harmony Road
For Her Love
The Hills on the Border
Captain Bateman
The Bells of St. Thomas
The Bridge
Waters of Tyne
Captain Bateman's Basement
(Sittin' On) The Dock of the Bay

Новини