Sting ще зарадва феновете с албум с дуети

Музикантът обяви намеренията си по време на виртуално участие в шоуто на Jimmy Fallon

28 септември 2020
social
Снимка от facebook

Sting ще издаде албум с дуетни изпълнения. Музикантът съобщи за намеренията си по време на виртуалното си участие в шоуто на Jimmy Fallon, в което представи дуета си с бруклинския рапър Gashi.

Без да издава прекалено много за предстоящия си проект, Sting каза, че в него ще бъдат включени познати дуетни песни, но ще има и нови записи. Сред гостуващите изпълнители ще бъде и Melody Gardot, с която той си партнира в нейния нов сингъл "Little Something".

"През годините съм записвал много дуети с някои невероятни хора, като например Herbie Hancock и Eric Clapton, затова просто ги събрахме заедно и си казахме "Знаеш ли, трябва да издадем това", сподели Sting и направи още едно разкритие - "Звучат доста добре, затова ще бъде една коледна изненада".

Sting с нов албум преди концерта си в България

За неочакваната си колаборация с Gashi музикантът обясни: "Изглежда той е силно повлиян от моето пеене и музиката ми. Написал е песен за отношенията с майка си. Пусна ми я и аз си помислих, че е хит - какво ли разбирам аз? Затова му казах, че ще се радвам да се включа ако ме иска. Така се стигна до участието ми и направихме и видео заедно". Двамата все още не са се срещали на живо заради пандемията.

Засега няма точна дата за премиерата на дуетната колекция.

Новини