Sugababes подариха албум на феновете за Коледа

"The Lost Tapes" е достъпен в дигиталните музикални платформи

26 декември 2022
social
Снимка от facebook

Sugababes споделиха неиздаван досега свой албум, озаглавен "The Lost Tapes", като коледен подарък за феновете.

Триото си върна правата да използва името на групата през 2019 г. и започна успешно музикално завръщане през настоящата година, което включва и напълно разпродадено турне във Великобритания и триумфална изява на фестивала "Гластънбъри".

"The Lost Tapes" излезе точно на 24-и декември и с колекцията певиците изразиха благодарността си към феновете за подкрепата за Sugababes през годините.

“Тази година беше изпълнена с положителни моменти за нас като група. Искахме да направим нещо, с което да кажем огромно "благодаря" на всички, които ни подкрепяха по време на това пътуване. Написахме този албум преди почти 8 години и си спомняме магията, която чувствахме по онова време. По причини извън нашия контрол, не успяхме да го издадем официално, затова днес с гордост представяме "The Lost Tapes" днес официално като независимо издание. Честита Коледа, с любов Sugababes”, написаха от състава в изявление.

За създаването на "The Lost Tapes" певиците са работили с MNEK, Dev Hynes, Sia и Shaznay Lewis от All Saints.

Sugababes ще продължат с музикалните си изяви и през новата година с турне в Австралия, участия във фестивали и еднократен концерт в известната зала "O2" в Лондон.

 

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Hausa → Bulgarian...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Новини