Супер Марио Bros.: Филмът в кината от април

11 март 2023
супер марио
Снимка от Forum Film Bulgaria

Днес е празничен ден за всички почитатели на един от най-иконичните герои на развлекателния бизнес. Днес е Марио ден! А на всеки празник има и подаръци: в избрани киносалони стартира продажбата на билетите за свръхочакваното киносъбитие Супер Марио Bros.: Филмът, а благодарение не на един, а на цели два нови трейлъра, феновете и обикновените зрители ще могат да усетят малка частица от изключително пъстрото и невероятно забавно киноприключение, което ги очаква само в кината предпремиерно от 5 април и премиерно от 7 април.

Със Супер Марио Bros.: Филмът доказалите се като еталони за качествено забавление в своите области Illumination и Nintendo обединяват сили, за да пренесат на големия екран историята на емблематичния мустакат водопроводчик Марио и неговия брат Луиджи от обичаната и популярна в цял свят серия игри Mario.

Филмът блести със страхотната си пъстра и иновативна визия, многото хумор, неспирен екшън и редица закачки с митологията на играта, но най-вече впечатлява с изключително симпатичните си герои и пленяващата си история, която ще стопли сърцата на малки и големи, независимо дали са запознати с игрите, или не.

Новини