The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Съпругата на Bruce Willis благодари за подкрепата
Съпругата на Bruce Willis благодари за подкрепата
Снимка: БГНЕС
Съпругата на Bruce Willis благодари за подкрепата Събота, 02.04.2022 г., 11:23 ч. Преди дни семейството на актьора обяви края на кариерата му заради заболяването афазия

Съпругата на Bruce Willis благодари за подкрепата дни, след като семейството на 67-годишния актьор обяви, че той се оттегля от професията заради заболяването афазия. 

43-годишната Emma Heming Willis публикува в Instagram Story кратко послание към семейството, приятелите и феновете: "Вашата любов, подкрепа, съчувствие и молитви наистина помагат. Благодарна съм. Благодаря ви от цялото си сърце”. 

От модела Bruce Willis има две дъщери. 

Семейството на звездата от екшън поредицата “Умирай трудно” съобщи в Instagram в сряда за диагнозата му: "Искаме да споделим, че нашият обичан Bruce има здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която засяга неговите когнитивни способности. В резултат на това и след дълго обмисляне, Bruce се оттегля от кариерата, която означава толкова много за него… Преминаваме през това като силно семейство и искаме да споделим с феновете, защото знаем колко много означава той за вас, а и вие за него. Както Bruce винаги казва “Поживей си” и ние ще направим точно това”. Изявлението беше подписано от Emma и двете им дъщери, както и от бившата съпруга на актьора Demi Moore и техните дъщери. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Demi Moore (@demimoore)

Афазия е състояние, което отнема на човек възможността да общува с другите. То засяга способността за говорене, писане и разбиране на езика. В повечето случаи се отключва след удар или травма на главата. Може да се появи и постепенно в резултат на нарастващ мозъчен тумор или друго прогресиращо тежко заболяване.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Коментари