Съпругата на Bruce Willis благодари за подкрепата

Преди дни семейството на актьора обяви края на кариерата му заради заболяването афазия

02 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Съпругата на Bruce Willis благодари за подкрепата дни, след като семейството на 67-годишния актьор обяви, че той се оттегля от професията заради заболяването афазия. 

43-годишната Emma Heming Willis публикува в Instagram Story кратко послание към семейството, приятелите и феновете: "Вашата любов, подкрепа, съчувствие и молитви наистина помагат. Благодарна съм. Благодаря ви от цялото си сърце”. 

От модела Bruce Willis има две дъщери. 

Семейството на звездата от екшън поредицата “Умирай трудно” съобщи в Instagram в сряда за диагнозата му: "Искаме да споделим, че нашият обичан Bruce има здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която засяга неговите когнитивни способности. В резултат на това и след дълго обмисляне, Bruce се оттегля от кариерата, която означава толкова много за него… Преминаваме през това като силно семейство и искаме да споделим с феновете, защото знаем колко много означава той за вас, а и вие за него. Както Bruce винаги казва “Поживей си” и ние ще направим точно това”. Изявлението беше подписано от Emma и двете им дъщери, както и от бившата съпруга на актьора Demi Moore и техните дъщери. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Demi Moore (@demimoore)

Афазия е състояние, което отнема на човек възможността да общува с другите. То засяга способността за говорене, писане и разбиране на езика. В повечето случаи се отключва след удар или травма на главата. Може да се появи и постепенно в резултат на нарастващ мозъчен тумор или друго прогресиращо тежко заболяване.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Новини