Take That се готвят за музикално завръщане

Това ще стане, след като Gary Barlow приключи с промоцията на новия си албум

18 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Gary Barlow каза, че Take That ще се завърнат, когато той приключи промоцията на предстоящия си самостоятелен албум. Новата колекция на фронтмена на групата "Music Played By Humans" излиза на 27-и ноември. Това е първият му солов проект от седем години насам, но певецът побърза да увери феновете, че с Mark Owen и Howard Donald отново ще влязат в студиото след края на самостоятелните му изяви.

Gary обясни, че от 2005 г. с колегите му са имали запълнен график с турнета и албуми, затова решили да си вземат малко почивка. Той обаче не обичал бездействието и продължил да работи сам.

Take That не са издавали албум от 2017 г., когато представиха "Wonderland".

Преди няколко месеца бившият член на групата Robbie Williams разкри, че е написал няколко песни с колегите си от бандата. Той се събра и с Take That по време на виртуално музикално шоу през май тази година. Именно това събитие ги вдъхновило отново да пишат песни заедно. През 2018 г. изпълнителят на “Angels” пя заедно с триото на финала на музикално риалити предаване. 

Robbie Williams напусна групата през 1995 г. и започна успешната си самостоятелна кариера. Той се присъедини към тях през 2010 г. за албума "Progress".

Новини