Taraji P. Henson развали годежа

Звездата от сериала “Империя” планираше сватба с Kelvin Hayden преди коронавируса

20 октомври 2020
social
Снимка от instagram

Taraji P. Henson и Kelvin Hayden са прекратили връзката си. 50-годишната актриса потвърди в интервю тази седмица, че с играча от Националната футболна лига на САЩ са развалили годежа. 37-годишният Hayden предложи брак на звездата от сериала “Империя” през май 2018 г. след двегодишна връзка. Henson сподели, че са ходили на терапия за двойки, но и това не е успяло да спаси отношенията им. 

"Моето щастие не е негова отговорност и неговото не е моя”, обясни актрисата. “Първо трябва да се научим да сме щастливи сами, за да можем да бъдем щастливи и заедно. Така че, когато едната страна носи цялата тежест на връзката, нещата няма как да се получат. Трябва да проявяваш разбиране, но не трябва да губиш себе си в този процес", допълва звездата. 

През април Henson сподели пред ET, че планирането на сватбата е в застой заради пандемията, но с годеника й са искали да се венчаят през юни. 

Слухове за раздяла се появиха през септември, когато актрисата отпразнува рождения си ден в Мексико без годеника си и без годежен пръстен. 

Новини