Taylor Swift изненада света с нов албум

“Folklore” е създаден по време на социалнта изолация заради пандемията

24 юли 2020
social
Снимка от instagram

Taylor Swift изненада света с нов албум, сингъл и клип. Суперзвездата съобщи за реализацията на осмата си колекция само ден преди да я сподели с почитателите си.

Заглавието е “Folklore” и включва общо 16 песни, които Swift е написала по време на социалната изолация заради пандемията, с помощта на някои от нейните “музикални герои”, както сама ги нарича - Aaron Dessner, William Bowery, Jack Antonoff и Bon Iver.

Феновете все пак ще гледат Taylor Swift "на живо"

Освен албума, Taylor Swift пусна и клип към песента "Cardigan". Идеята за магичното видео е на самата певица, която е и режисьор на визуализацията, като е работила по осъществяването му с редица професионалисти при спазване на всички мерки за предпазване от зараза. Снимачният процес е бил под надзора на медицински инспектор, а Swift сама се е погрижила за семплата си визия.

"Повечето от нещата, които бях планирала за лятото не се случиха, но затова пък нещо, което не бях планирала се случи”, написа в Instagram звездата при представянето на “Folklore". Swift заяви, че е “изляла всичките си идеи, мечти, страхове и разсъждения” в новия запис. “Преди тази година сигурно щях да обмислям дълго кога е най-подходящият момент да издам тази музика, но времето, в което живеем непрекъснато ми напомня, че няма гаранции за нищо в живота. Интуицията ми казва, че ако правиш нещо, което обичаш, трябва да го споделиш със света”, допълва изпълнителката.  

Новини