Taylor Swift направи специален подарък на своя малка фенка

30 март 2023
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift сбъдна мечтата на една от своите почитателки по време на концерта си в Лас Вегас, част от турнето “Eras”. Става дума за 7-годишно момиченце на име Bella, което искало да предаде писмо на любимата си музикална звезда. 

Майката на детето, Gina Lanzino, публикува видео в TikTok, в което подробно обяснява симпатичната история. Момиченцето написало писмо със следния текст: “Мила Taylor, аз съм твоята най-голяма почитателка. Моят любим цвят е… какъв е твоят?”. Нарисувало и малка картинка и казало, че иска да го звездата да го получи. Жената се съгласила да опитат и така двете отишли на концерта и на влизане Bella дала писмото си на разпоредителя на входа, който любезно и с усмивка обещал да направи всичко възможно то да стигне до певицата. Gina си казала, че вероятно повече няма да чуят за това. 

Малко по-късно обаче, към средата на концерта, в техния сектор пред сцената към тях се приближили хора от охраната и питали за Bella. Оказало се, че носят писмото на момиченцето, за да му го върнат, но за огромна изненада и на двете - с автограф лично от Swift. Lanzino си спомнила, че дъщеря ѝ е написала номера на техния сектор на гърба на писмото си, но изобщо не очаквала да получат писмото обратно, още по-малко - певицата да го види и да му обърне внимание. Хората, които го донесли, заснели и видео, като казали, че искат после да покажат клипчето на Taylor. 

@momlifepartyof4 Quick little Taylor Story time! Yes, I’m using the bold filter because mama is exhausted 😂 Thank you @taylorswift @taylornation for making my girl so happy! #erastour #erastourtaylorswift #erastourlasvegas #vegas #taylorswift #taylornation ♬ original sound - Gina

Това е само един от малките мили жестове, които мегазвездата е правила през годините. При откриването на турнето си в Глендейл, щата Аризона, Swift изпълни и обещанието си към 13-годишно момиче, което имало билет за неин концерт през 2018 г., но не успяло да отиде, защото преживяло инцидент, при който получило 65% изгаряния по тялото си. Swift покани детето като специален гост на шоуто си в града, който временно промени името си на Swift City. 

Новини