The Cranberries пуснаха ново видео в чест на Dolores

Певицата щеше да навърши 50 години на 6-и септември

07 септември 2021
social
Снимка от facebook

Ново видео от The Cranberries излезе в чест на покойната певица Dolores O’Riordan, която щеше да навърши 50 години на 6-и септември. Групата създаде и плейлист в нейна памет, озаглавена "Remembering Dolores", която е достъпна във всички платформи за стрийм на музика.

Видеото е към “Never Grow Old” от албума "Wake Up and Smell the Coffee" от 2001 г. В него са включени архивни кадри от изпълнения на групата и сцени "зад кулисите".

O’Riordan беше открита мъртва през 2018 г. в стаята си в лондонски хотел. Тя беше на 46 г. Следствието установи, че е починала от удавяне вследствие на прекомерна употреба на алкохол. Съдебният лекар определи смъртта на певицата като "трагичен инцидент".

След смъртта на вокалистката The Cranberries предиздадоха албума "Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?" по случай 25 години от издаването му. През 2019-а излезе и последният им албум "In the End". Миналата година пуснаха и ново издание на колекцията от 1994 г. "No Need to Argue", в която бяха добавени много бонус материали, като демо версии, неиздавани песни и записи на живо.

 

Новини