The Rolling Stones пуснаха видео към “Scarlet”

Снимките са направени при спазване на социална дистанция в хотел в Лондон

08 август 2020
social
Снимка от facebook

The Rolling Stones пуснаха видео към “Scarlet”, наскоро представената им песен, записана през 1974 г. с китариста на Led Zeppelin Jimmy Page. В клипа участва актьорът от сериала "Нормални хора" Paul Mescal. Снимките са направени при спазване на социална дистанция в хотел в Лондон.

“Scarlet” е една от неиздаваните до момента песни от новото издание на култовия албум на рок ветераните "Goats Head Soup", който излиза на 4-и септември. В колекцията са включени също демо записи и ремикси, както и пълен запис на концерта на Stones за промоция на албума в Брюксел на 17 октомври 1973 г.

The Rolling Stones забиват с Jimmy Page в "Scarlet"

Преди пандемията бандата планираше турне на големи стадиони в Северна Америка, което трябваше да се състои това лято като част от обиколката "No Filter". Концертите обаче бяха отложени за някога в бъдещето. В началото на карантината и социалната изолация заради разпространението на заразата музикантите участваха във виртуалния благотворителен концерт "Един свят: Заедно вкъщи", където изпълниха “You Can’t Always Get What You Want”. Издадоха и “Living in a Ghost Town” - първата им нова песен от 2012 г.

Новини