The Weeknd дава 7 милиона собствени средства за Супербоул

Певецът е решен да направи незабравимо шоу по време на пандемията

01 Февруари 2021
social
Снимка от facebook

The Weeknd е решен да поднесе незабравимо шоу на Супербоул и за целта, освен таланта и музиката си, влага собствени средства. Канадският изпълнител финансира със 7 милиона долара от личната си банкова сметка предстоящата си изява на музикалната сцена на стадиона "Raymond James" в Тампа, Флорида, на 7-и февруари.

"Фокусираме се върху това да се свържем с феновете вкъщи и да направим изпълнението едно истинско кино изживяване, и точно това възнамеряваме да осъществим на Супербоул", каза певецът пред Billboard.

Един от мениджърите на The Weeknd, Amir "Cash" Esmailian, призна, че винаги са се стремяли към престижното събитие, но не са очаквали да получат оферта за участие толкова скоро.

Детайлите за шоуто в полувремето на финала по американски футбол се пазят в тайна. Според другия мениджър на музиканта, Wassim "Sal" Slaiby, The Weeknd не жали дори собствените си средства, за да покрие допълнителните разходи по създаването на шоуто такова, каквото си го представя.

The Weeknd пуска колекция с най-големите си хитове

Esmailian обясни, че за клиента му парите никога не са били водещи при създаването на музика. Суперзвездата добави, че преди да стане известен не е знаел какво е да имаш пари и до днес продължава да не пести средства, за да реализира визията си, дори дава от собствените си сметки за заснемането на клипове, ако това се налага.

The Weeknd ще забавлява публиката в средата на големия мач за купата между Kansas City Chiefs и домакините Tampa Bay Buccaneers. Миналата година изпълнението на Jennifer Lopez и Shakira привлече вниманието на 102 милиона зрители.

Новини