Тимбаланд и Нели Фуртадо отново са заедно в студиото

20 юли 2023
Furtado Timbaland
Снимка от Youtube Screenshot

Тимбаланд и Нели Фуртадо отново са заедно в студиото. Продуцентът качи видео и снимки, на които се подвизава с певицата в звукозаписно студио в Маями. Дългогодишните сътрудници бяха видени да се смеят и забавляват заедно. Нели Фуртадо пусна сесия в IG Live, като информира феновете, че работят върху нова музика.

„Ще правим музика, но искахме да ви вкараме в екшъна“, казва Нели. „Аз готвя“, казва Тимбаланд в собствена публикация за тяхното видео.

Тимбаланд и Нели Фуртадо са направили много хитове заедно в миналото. След като работи с Timbo върху ремикса на нейния хит "Turn Off The Light" и "Get Ur Freak On" на Missy Elliott, продуцира по-голямата част от албума на Furtado от 2006 г. Loose. Проектът със 17 песни включва популярни песни като "Promiscuous", "Say It Right" и "No Hay Igual". По времето, когато албумът е издаден, дуото изпълнява "Promiscuous" на множество сцени по света.

Оттогава Нели Фуртадо издава три други албума, включително Mi Plan (2009), The Spirit Indestructible (2012) и The Ride (2017). Timbaland не е допринесъл за нито един от тези проекти, което прави скорошното им събиране много по-знаково.

Новини