Tom Cruise представи "Мисията невъзможна 7" в Рим

20 юни 2023
Mission Impossible
Снимка от БГНЕС

В Рим се състоя световната премиера на "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа". Именно в италианската столица са снимани голяма част от сцените за емблематичния филм на Tom Cruise. 

Variaty разказва, че специалната прожекция е започнала с 90 минути закъснение, защото звездата на лентата се отбил за непланирана среща с премиера на Италия, Джорджа Мелони, в нейния кабинет. 

Самата Мелони сподели снимка с холивудската звезда в профила си в Instagram. 
 

Въпреки недоволството от чакането, което било запълнено с излъчване на интервюта от червения килим, публиката посрещнала с бурни аплодисменти екипа на продукцията, начело с Cruise и режисьора Christopher McQuarrie, когато най-после актьорът пристигнал. Сред присъстващите бяха и другите звезди от филма - Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Esai Morales, Shea Whigham и Greg Tarzan Davis. 

Още по-силни овации са предизвикали кадрите от Рим във филма.

"Пълна разплата – част първа" продължава сюжетната линия от "Разпад", когато Итън Хънт и неговия екип тайни агенти спасиха света от ядрена катастрофа. Лентата от 2018 г. е най-успешната от франчайза с приходи от почти 800 милиона долара в световния боксофис. 

Очаквано, новият филм получи аплодисменти от критиката, най-вече заради впечатляващите си каскади. Както е известно, Tom Cruise сам изпълнява каскадите във филмите си, като в една от сцените за новата "Мисия" скача с мотор от скала. Тя се превърна в емблема на рекламната кампания за предстоящия филм. 

Simon Pegg коментира пред Variety, че в основата на продукцията е приятелството между Cruise и McQuarrie, което започна през 2011 г. с "Режим Фантом". Тогава режисьорът беше сред сценаристите. 

Седмият филм ще излезе по кината на 14-ти юли. 

Новини