The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Том Круз - екшън герой и на големия екран, и в реалния живот
Том Круз - екшън герой и на големия екран, и в реалния живот
Снимка: twitter.com/TomCruise
Том Круз - екшън герой и на големия екран, и в реалния живот Неделя, 25.04.2021 г., 10:05 ч. Холивудската звезда спаси оператор по време на снимките на „Мисията невъзможна 7“

Продължават снимките на „Мисията невъзможна 7“ във Великобритания. Както обикновено, Том Круз настоява да изпълнява сам каскадите, вместо обичайните каскадьори. 

При една от сцените локацията е железопътна линия в Северен Йоркшир, а действието се развива на покрива на движещ се товарен влак, върху който главните герои тичат. Заедно с тях е и снимачният екип.

В този момент един от операторите изгубил равновесие и се свлякъл по товарния влак, оставайки да виси, закопчан с колани. Том Круз се втурнал да помага на оператора, за да му попречи да се плъзне надолу, извличайки го обратно на покрива на влака. 58-годишният актьор е бил обезопасен, но само с тънки, едва забележими въженца, за да не се вижда във филма. Други членове на снимачния екип, които са били в другия край на покрива на препускащия влак, също са се притекли на помощ.

Очаква се новите приключения на Том Круз като агент Итън Хънт в „Мисията невъзможна 7“ да излязат по кината през месец май следващата година.

Коментари