Традиционното парти на Elton John преди Оскарите ще бъде онлайн

Певицата Dua Lipa ще направи специално изпълнение

23 март 2021
social
Снимка от БТА

Само месец ни дели от връчването на наградите "Оскар" и британската музикална легенда сър Elton John се подготвя за традиоционното си благотворително парти, което провежда преди най-важната церемония в света на киното.

Фондацията на певеца "Elton John AIDS Foundation" обяви, че звездното парти ще се проведе виртуално за първи път досега, а датата е 25-и април. Домакин на събитието ще бъде актьорът Neil Patrick Harris, а сред специалните гости ще бъде Dua Lipa, която ще има и музикално изпълнение.

Събитието ще се състои само час преди началото на церемонията на наградите "Оскар" и ще може да се гледа онлайн от подкрепящите фондацията за борба с ХИВ/СПИН на Elton John. За целта те трябва да си купят билет от 20 долара, като приходите отиват директно за каузата.

Предстои да бъдат обявени още имена от списъка с поканените.

"Тази година ще пренесем партито за Оскарите в домовете на хората, като ще прекараме виртуално една незабравима вечер с David Furnish и мен, нашият добър приятел Neil Patrick Harris и изключителната Dua Lipa, плюс още много бляскави изненадващи гости", казва John в изявление. "Сега повече от всякога трябва да направим така, че една пандемия да не измести друга, и не бива да забравяме онези 38 милиона души по целия свят, които живеят с ХИВ, и се нуждаят от нашите грижи, любов и подкрепа, затова се надяваме, че ще се присъедините към нас за това специално парти преди Оскарите".

Lipa също сподели вълнението си от предстоящото събитие: “Огромна чест е за мен да бъда част от най-легендарното парти за Оскарите и с гордост подкрепям "Elton John AIDS Foundation" в усилията да премахне стигмата, която обгръща ХИВ, и да изградим един по добрът и по-гостоприемен свят заедно. А да споделя една сцена с Elton John за мен ще бъде една сбъдната мечта!".

Новини